Vi har ingen Jacuzzi eller andra bad/bastumöjligheter men vi erbjuder en härlig relax  som ligger på översta våningen (våning 6) med en oslagbar utsikt över takåsarna i Malmö. Där finner ni himmelssäng och sköna fåtöljer, i kombination med våra fina paket där ni kan välja precis det som passar er grupp bäst, ser vi till att ni får ut så mycket som möjligt av er stund hos oss.
Vi ser dessutom till att ni får vara här ostörda från andra gäster vilket gör Er upplevelse hos oss mer Exklusiv.

 

Paket 1

150:-/person
(2h med relaxen för er själva)
.
Ni får fri tillgång till vår mysiga relax som ni disponerar för er själva under 2 timmar.
Relaxen är utrustad med härliga fåtöljer, sittkuddar och himmelssäng.
I priset är även Frukt, snacks, te och vatten inkluderat.
Ni kommer att ha en terapeut som tar hand om Er och står till Ert förfogande under hela vistelsen.

Paket 2

250:-/person
(Tidsåtgång beroende på deltagare minimum 2h)
. Fot och benmassage á 20min för varje deltagare. Under tiden ni är här får ni njuta i vår härliga relax som är utrustad med fåtöljer, sittkuddar, himmelsäng och frukt, snacks, te och vatten.

Paket 3

Om samtliga deltagare köper behandling för minst 495:- får ni 20% rabatt på era behandlingar och vi bjuder på paket 1 för alla deltagare. Sitt ner och njut i vår relax medan Era vänner får sin behandling.

Paket 4

275:-/person
Yoga 1h + 1,5h mys i relaxen (där ni blir serverade frukt, snacks samt vatten/te)
Yoga för alla deltagare inkl relax-mys! I detta härliga paket får ni inte bara mysa i vår fina relax utan ni får även ett uppmjukande yogapass för en grupp
En kul aktivitet för alla inblandade som gör er lite mer flexibla och förmodligen bjuder på en hel del skratt och välmående.

Paket 5

275:-/person
Mindfulness 1h + 1,5h mys i relaxen
Kom ner och landa i nuet med en stund mindfulness. Stressa ner och koppla av, njut sedan med dina vänner i vår härliga relax där ni blir serverade frukt, snacks och vatten/te